VI VÆKSTER OG SØGER ADVOKATER, FULDMÆGTIGE ELLER CAND. MERC. JUR’ER


Vi har derfor behov for at sætte et team, der er ”Second to none”.

Vi har et særligt fokus på technologi og life science og har bl.a. stået bag profilerede virksomhedshandler og børsnoteringer, f.eks. IPO'en af Astralis, ligesom vi er det eneste danske advokatkontor, der er godkendt til at introducere børsnoterede virksomheder til investorer i USA gennem ”cross-trade”.


Vi søger derfor jurister eller cand. merc. jur’er med interesse for Corporate/M&A, Børsret og/eller Life Science og som kunne tænke sig at være på en mere personlig og anderledes arbejdsplads inden for advokatbranchen.HVAD VI TILBYDER

  • Et højt fagligt niveau – vi vil være de allerbedste og øver os hver dag for at forblive det.

  • Stor frihed – du kommer og går, når du vil, og du vil få klientkontakt og et stort ansvar fra 1. dag.

  • Du vil også få plads til at skabe din egen forretning over tid, hvis du har partnerambitioner.

  • Godt arbejdsmiljø – vi behandler hinanden ordentligt, taler pænt til hinanden, og vi hjælper hinanden. Vi passer i det hele taget på hinanden.

  • Vi har det sjovt - vi er uformelle og skal helst grine hver dag.

  • Fokus på din personlige og faglige udvikling.

  • Vi har holdninger og personlighed – vi ønsker medarbejdere, der i kraft af deres personlige egenskaber, drive og indsats skiller sig ud fra mængden.


OMRÅDER DU VIL BLIVE BESKÆFTIGET MED

Du kan blive en del af vores Corporate Finance team, der beskæftiger sig med opgaver primært inden for M&A og Børsret, herunder noteringer/IPOs, Venture Capital og fundingrunder, finansiering samt selskabsret.

Hvis du søger en stilling i vores Life Science team, vil du få mulighed for at beskæftige dig med regulatoriske problemstillinger, udbud, IPR, men også Venture Capital og fundingrunder samt investeringer fra f.eks. Buy-Out fonde, selskabsret og meget andet.

HVAD VI FORVENTER AF DIG

Vi forventer, at du er faglig stærk, flittig, ambitiøs, og vigtigst af alt en god kollega. Herudover vil det være en fordel, hvis du har interesse for forretningsudvikling, direkte klientkontakt og et ønske om at gøre en forskel.

Vi forventer, at du har stærke sproglige kvalifikationer og behersker engelsk både skriftligt og mundtligt.

Desuden er det vigtigt, at du interesserer dig for og værner om dine/vores klienter, herunder hele tiden prøver at forstå deres forretning i bred forstand. Vi gør vores ypperste for at løse vores klienters behov og gøre deres verden nemmere – det skal du også have et ønske om.

Det forventes, at du vil tage ansvar for at styrke hele teamet hos BKH, og at du dermed også engagerer dig i det sociale liv på kontoret og er en god kollega – det er vi.

ER VI DET DU SØGER?

Så håber vi, at du har lyst til at høre mere. Send gerne en kort ansøgning på e-mail med CV og/eller LinkedIn-profil til HR-partner Jesper Baagøe-Kronborgjk@bkhlaw.dk, mærket "Ansøgning/Corporate” eller ”Ansøgning/Life Science".

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Jesper Baagøe-Kronborg på tlf. 20 49 44 79.

Ansøgningsfristen er den 1. juni 2021.

Udvalgte nyheder
Arkiv
Sorter efter tags