top of page

VI HAR TRAVLT OG SØGER EN ERFAREN ADVOKAT


BKH Law søger en erfaren advokat til Corporate/M&A og Børsret.


OMRÅDER DU VIL BLIVE BESKÆFTIGET MED

Du vil blive en del af vores Corporate Finance team, der beskæftiger sig med opgaver indenfor køb og salg af virksomheder, børsret og børsnoteringer, Venture Capital og fundingrunder, finansiering samt generel selskabsret. Som medarbejder hos os vil du blive en integreret del af et stærkt juridisk team, ligesom du får mulighed for at udvikle dig, arbejde selvstændigt og følge sagerne fra start til slut. Du vil, som alle kontorets jurister, deltage aktivt i vores internationale advokatnetværk, hvilket inkluderer møder og rejseaktiviteter.HVAD VI FORVENTER AF DIG

Du skal have mod på faglige udfordringer, interesse for forretningsudvikling, direkte klientkontakt og et ønske om at gøre en forskel. Vi forventer, at du kan arbejde struktureret og effektivt, samt at du er kvalitetsbevidst og har sans for detaljen. Det er vigtigt, at du formår at kombinere din faglighed med en kommerciel forståelse, og kan tænke løsningsorienteret og pragmatisk. En positiv og udadvendt holdning, smil og godt humør samt et personligt engagement i virksomheden er desuden vigtige kvalifikationer for os. Det er herudover en forudsætning, at du har stærke sproglige kvalifikationer, og behersker engelsk både skriftligt og mundtligt, da vi har mange internationale klienter.


HVAD VI TILBYDER

Vi tilbyder - ud over et højt fagligt niveau – en social arbejdsplads i et dynamisk og positivt arbejdsmiljø, hvor der hersker en uformel atmosfære. Vi udvælger og værdsætter medarbejdere, der i kraft af deres personlige egenskaber, drive og indsats skiller sig ud fra mængden. Hos os har vi alle det til fælles at ville gøre en forskel både i forhold til klienten, og i forhold til den løbende udvikling af firmaet, som alle vores medarbejdere bidrager til. BKH Law er et erhvervsorienteret advokatfirma i markant vækst med kontor i hjertet af København. Vi har høje faglige standarder, kommerciel erfaring og er medlem af et af verdens største globale advokatalliancer.

ER DU DEN, VI SØGER?

Opfylder du ovennævnte krav, ser vi frem til at modtage din ansøgning. Send din ansøgning vedlagt CV samt evt. anbefaling til HR-partner Jesper Baagøe-Kronborg på jk@bkhlaw.dk mærket "Ansøgning advokat".


Tiltrædelse snarest muligt. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Jesper Baagøe-Kronborg på tlf. 20 49 44 79.


Udvalgte nyheder
Arkiv
Sorter efter tags
bottom of page