top of page

BKH styrker transaktionsteamet


Per 1. september 2020 tiltræder advokat Søren Holmblad som partner hos BKH Law, hvor han og hans medarbejdere organisatorisk tilknyttes Corporate Finance teamet.

"Tilgangen af Søren Holmblad styrker BKH Law's transaktionskompetencer særligt indenfor venture capital og private equity. Søren har stor kommerciel indsigt samt en operationel tilgang til juraen. Derudover har han et stort netværk i dansk erhvervsliv, som tilgodeser hans klienter - og fremover også vil tilgodese BKH Law's klienter" siger advokat og partner Søren Brinkmann.

Søren Holmblad er uddannet advokat hos Accura, hvor han primært beskæftigede sig med M&A. Siden har Søren Holmblad været Head of Legal for den børsnoterede North Media koncern, hvor han har forestået adskillige opkøb og frasalg af virksomheder, aktiver og aktiviteter. Hos North Media var han tillige direktør i datterselskabet BEKEY, som Søren Holmblad startede, udviklede og drev.

Udover selve advokatarbejdet har Søren Holmblad stor bestyrelseserfaring og sidder i flere bestyrelser med fokus på teknologi og start—ups.

BKH Law er et dansk advokatfirma med høje faglige standarder, kommerciel erfaring og internationale netværk, som vi anvender til at levere kompromisløse samt effektive løsninger til sine klienter. Med vores tværfaglige brancheteams ser vi verden fra vores klienters øjne, og vores medarbejderes praktiske og internationale erfaringer eliminerer kommunikationsbrister på tværs af kultur, hverv og fag.

BKH Law har lang erfaring i at rådgive internationale og danske virksomheder i forbindelse med køb og salg af virksomheder (M&A) i Danmark. Vi samarbejder med investeringsbanker og corporate finance advisory teams for at sikre en optimal transaktionsstruktur for vores klienter. Vores erfaringer omfatter køb- og salgs af virksomheder, venture capital, private equity, joint ventures/strategiske alliancer, generationsskifter samt equity crowdfunding. Vi assisterer bl.a. med grænseoverskridende projektstyring, forhandling af overdragelses- og investeringsaftaler samt term sheets, opsætning af datarum, due diligence undersøgelser, gennemførelse af handler (closing), incitamentsprogrammer samt ejeraftaler.

Media:

https://advokatwatch.dk/Advokatnyt/Advokater/article12383903.ece

Udvalgte nyheder
Arkiv
Sorter efter tags
bottom of page