top of page

Vil du være med?

Vi søger en engageret og dygtig Stud.jur til vores kontor i det indre København.

Dine juridiske arbejdsopgaver vil primært bestå af:

  • Juridisk sagsbehandling blandt andet inden for inkasso, IP-rettigheder samt selskabsret

  • Skriftlig formidling i form af processkrifter, selskabsretlige dokumenter samt øvrig juridisk bistand i forbindelse med retssager

  • Foretage litteratursøgning samt søgning af retspraksis

  • Sagsoprettelser

  • Ad hoc-opgaver

Herudover skal du bistå vores Office Manager med:

  • Telefonpasning

  • Møde- og frokostopdækning

  • Udarbejdelse af fakturaer

  • Øvrige administrative opgaver

Arbejdstiden forventes at være 10-15 timer pr. uge, der planlægges efter aftale. Vi forventer, at du er indstillet på at forestå såvel juridiske samt praktiske opgaver, og at du er positiv og har et højt humør. Derudover ser vi gerne, at du skal påbegynde 5. semester efter sommerferien, hvilket dog ikke er et absolut krav.

Vi forventer desuden, at du har gode IT-kundskaber, er kvalitetsbevidst samt at du er komfortabel med Microsoft Office pakken. Det vil herudover være en forudsætning, at du har stærke sproglige kvalifikationer, og behersker engelsk både skriftligt og mundtligt, da vi har mange internationale klienter. Tempoet i hverdagen er til tider højt, og det er derfor vigtigt, at du kan bevare overblikket i en travl og udfordrende hverdag.

Brinkmann Kronborg Henriksen er et ungt erhvervsorienteret advokatfirma med kontor i hjertet af København. Brinkmann Kronborg Henriksen er etableret af advokater med erfaring fra Danmarks og verdens største advokatfirmaer. Vi har høje faglige standarder, kommerciel erfaring og er medlem af et af verdens største advokatnetværk.

Vi tilbyder en alsidig arbejdsplads i et dynamisk og positivt arbejdsmiljø. Vi udvælger og værdsætter medarbejdere, der i kraft af deres personlige egenskaber, drive og indsats skiller sig ud fra mængden. Denne filosofi modsvares af en åben og moderne ledelsesstil med en flad organisationsstruktur. Vi har alle det til fælles at ville gøre en forskel både i forhold til klienten, og i forhold til den løbende udvikling af firmaet.

Tiltrædelse: hurtigst muligt.

Ansøgning med relevante bilag (CV) fremsendes til HR-partner Jesper Kronborg på jk@bkhlaw.dk mærket "Ansøgning Stud.jur".

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til Jesper Kronborg på tlf. 20 49 44 79.

Ansøgningsfrist er den 21. juni 2019.

Vi behandler alle henvendelser fortroligt og glæder os til at modtage din ansøgning.

Udvalgte nyheder
Arkiv
Sorter efter tags
bottom of page