top of page

INTRODUKTION TIL FORSIKRINGSRETTEN

Sonny Kristoffersen (ph.d.), der er advokat og partner hos Brinkmann Kronborg Henriksen, udgiver bog som giver en grundig introduktion til forsikringsretten.

Introduktion til forsikringsreglerne er udarbejdet med henblik på at introducere og skabe et overblik over forsikringsretten. Den giver læseren et indblik i hvilke rettigheder og forpligtelser, der er mellem forsikringstageren og forsikringsselskabet. Bogen er anvendelig som redskab i dagligdagen for den studerende, den færdiguddannede samt andre, som beskæftiger sig med forsikringsretlige spørgsmål professionelt som privat. Det er intentionen, at bogen skal kunne bruges af alle og dermed også vil kunne forstås af alle. Materialet i bogen bygger på materiale fra Forsikringsoplysningen, Ankenævnet for Forsikring samt fra nævns- og retspraksis.

Har du spørgsmål om bogen eller om din virksomheds forbruger- og markedsføringsretlige forhold kan Sonny Kristoffersen kontaktes på sk@bkhlaw.dk.

Brinkmann Kronborg Henriksen har lang erfaring med at rådgive finansielle virksomheder. Reguleringen i Danmark og Europa bliver fortsat mere omfangsrig og kompleks, og med vores tværfaglige og indgående branchekendskab medvirker vi til, at vores klienters konkurrenceevne styrkes gennem smidige løsninger. Vores brancheteam har praktiske erfaringer som f.eks. bestyrelsesmedlem, head of legal, kontorchef mv. i finansielle virksomheder, ligesom vi har indgående kendskab til branchen fra bl.a. pladser i offentlige klagenævn og lignende. Vores praktiske erfaring omfatter også dialog med Finanstilsynet samt konfliktløsning.

Udvalgte nyheder
Arkiv
Sorter efter tags
bottom of page