top of page

Brinkmann Kronborg Henriksen styrker afdelingen for konfliktløsning


Brinkmann Kronborg Henriksen byder to nye partnere velkommen til afdelingen for konfliktløsning.

Thomas Smed er specialiseret i førelse af rets- og voldgiftssager bl.a. vedrørende fast ejendom, herunder entreprisesager. Thomas har møderet for Højesteret, og hans klienter omfatter små og mellemstore virksomheder.

Thomas har siden 2013 drevet selvstændig advokatvirksomhed, og har forinden været advokat hos Kammeradvokaten og Gorrissen Federspiel.

Allan Lund Christensen har mere end 25 års erfaring med retssagsbehandling, og er specialiseret i tings- og personerstatningssager.

Allan har møderet for Højesteret, og han repræsenterer bl.a. TDC. Allan har tidligere været partner hos Lind Cadovius og Johan Schlüter, samt advokat hos Gorrissen Federspiel.

Vi er stolte over at byde begge velkommen.

Spørgsmål til Thomas (ts@bkhlaw.dk) eller Allan (alc@bkhlaw.dk) kan sendes per email, eller stilles per telefonnummer +45 70 60 50 26.

Brinkmann Kronborg Henriksen fører voldgifts- og retssager for internationale og danske virksomheder for de danske domstole på alle niveauer, herunder for Højesteret. Vores rådgivning respekterer, at tvister kan være særligt byrdefulde, og således har stor betydning kommercielt. Vi assisterer i forligsforhandlinger, men også i tilrettelæggelse og eksekvering af processuelle strategier og skridt, herunder ved at udtage stævninger, udarbejdelse af processkrifter, domsforhandle, sammensætning af voldgiftretter samt nedlæggelse af forbud.

Udvalgte nyheder
Arkiv
Sorter efter tags
bottom of page