top of page

Advokat Sonny Kristoffersen udgiver bogen Forbrugerretten II


Advokat Sonny Kristoffersen, partner hos Brinkmann Kronborg Henriksen, udgiver

bogen Forbrugerretten II. Bogen er udgivet gennem forlaget Karnov Group, og er en lære- og håndbog, som giver en systematisk gennemgang af de forbrugerbeskyttende retsregler i forhold til aftaleindgåelse, køb af løsøre og tjenesteydelser, ved erhvervelse af fast ejendom, kreditaftaler og betalingstjenester, herunder forbrugerklagesystemet.

Advokat Sonny Kristoffersen har tidligere udgivet en række andre bøger om forbrugerretlige emner, og fik i november 2015 en ph.d. i emnet "Forbrugerklagenævnets ordning i et retssikkerhedsmæssigt perspektiv".

Hvis du vil høre mere om udgivelsen eller om forbrugerrettens betydning for din virksomhed, kan du kontakte advokat Sonny Kristoffersen (sk@bkhlaw.dk).

Brinkmann Kronborg Henriksen rådgiver om alle forhold omkring virksomheders e-handelskoncepter samt markedsføring. Markedsføring over for forbrugere bliver fortsat mere kompleks og reguleret, og vi har væsentlige kvalifikationer til at assistere detailhandelen i forholdet til netop denne kundegruppe. Vores erfaringer omfatter bl.a. oplysningskrav forbundet med e-handel, udarbejdelse af almindelige leveringsbetinger, fortrydelsesret, persondata, immaterielle forhold, in- og outsourcing, markedsføring og forbrugerret.

Brinkmann Kronborg Henriksen er førende i at rådgive detailhandelen og e-commerce virksomheder om deres regulatoriske forhold. Vi rådgiver om markedsføring, virksomhedens retsstilling over for forbrugere, IT, lejeforhold, klager for offentlige nævn samt konfliktløsning. Vores brancheteam besidder et meget højt fagligt niveau, har praktisk erfaring fra offentlige nævn, erhvervsorganisationer samt klagenævn og underviser om erhvervslivets kerneproblemstillinger på ledende videregående uddannelsesinstitutioner.

Udvalgte nyheder
Arkiv
Sorter efter tags
bottom of page