top of page

EU fremsætter nye regler om e-handel, som bl.a. skal supportere e-commerce virksomheders vækst


Europa-Kommissionen har den 25. maj 2016 fremlagt en række forslag, der skal gøre det lettere og mere tillidsvækkende for virksomheder og forbrugere at handle varer og tjenesteydelser online i EU.

E-handelspakken består af:

  1. forslag til regler med henblik på at hindre uberettiget geografisk blokering og andre former for forskelsbehandling på grundlag af nationalitet, bopæl eller virksomhedssted.

  2. forslag til regler om grænseoverskridende pakkeleveringstjenester med henblik på at øge prisgennemsigtigheden og forbedre myndighedstilsynet.

  3. forslag til regler om at styrke håndhævelsen af forbrugerrettigheder og retningslinjer for bl.a. at klarlægge, hvad der kan betegnes som urimelig handelspraksis i den digitale verden.

Måtte du have spørgsmål om e-handelspakken og dens betydning for din virksomheds fremtidige afsætningsmuligheder, kan partner, advokat Sonny Kristoffersen, kontaktes på sk@bkhlaw.dk.

Brinkmann Kronborg Henriksen rådgiver detailhandelen og e-commerce virksomheder om deres regulatoriske forhold. Vi rådgiver om markedsføring, virksomhedens retsstilling overfor forbrugere, IT, lejeforhold, klager for offentlige nævn samt konfliktløsning. Vores brancheteam besidder et meget højt fagligt niveau, og har praktisk erfaring fra offentlige nævn og klagenævn, erhvervsorganisationer, og underviser om erhvervslivets kerneproblemstillinger på ledende videregående uddannelsesinstitutioner.

Udvalgte nyheder
Arkiv
Sorter efter tags
bottom of page