top of page
sho-foto.jpg

KONTAKT

E-mail: sho@bkhlaw.dk

Mobil: +45 25 65 21 30

BRANCHER

Start ups

Private Equity

Family Offices / Private Wealth

 

Tilbage
SØREN JACOB FREDERIK HOLMBLAD
PARTNER, ADVOKAT

SPECIALER

Køb og salg af virksomheder (M&A) 

Venture og investeringsrunder

Corporate Commercial 

Bestyrelsesarbejde

OM SØREN JACOB FREDERIK HOLMBLAD

Søren Holmblad er advokat og partner hos BKH Law. Søren rådgiver om køb og salg af virksomheder (M&A), private equity og venture capital, og om internationale kommercielle kontrakts- og selskabsforhold, herunder ansættelsesret.

 

Søren repræsenterer adskillige ledende danske erhvervsvirksomheder og har en stor kommerciel indsigt. Søren har tidligere været direktør for BEKEY A/S og medlem af direktionen for North Media A/S.

 

Sammen med mine kollegaer hjælper jeg virksomheder med M&A transaktioner, kapitalmarkedsforhold og Selskaber, herunder blandt andet med strukturering af transaktioner, strategiske overvejelser, gennemførelse af due diligence samt udarbejdelse og forhandling af transaktionsdokumenter. Vi rådgiver både startups såvel som større virksomheder og kapitalfonde. – Både med kommercielle problemstillinger, men også med etablering, kapitalspørgsmål, ansættelsesretlige spørgsmål og andre typer af kommercielle aftaler.    

 

ERFARING

Søren har gennem alle årene beskæftiget sig med køb og salg af virksomheder og har indgående indsigt i alle kommercielle forhold i mange forskellige brancher. Søren har udover stillinger som juridisk chef i North Media A/S og i Betterplace A/S også været M&A advokat hos Accura.

 

Søren er aktivt bestyrelsesmedlem i flere danske selskaber herunder i Fastr.dk og Flexmeter ApS. Søren har erfaring som bestyrelsesmedlem i over 20 danske virksomheder.

UDDANNELSER

Københavns Universitet, Cand. Jur. 2001
Beskikket advokat 2006

MBA Stockholm School of Economics 2005

 

RANKINGS

 

SPROG

Dansk og engelsk 

 

 

 

bottom of page