top of page
Karsten.jpg
Tilbage
KARSTEN THOMAS HENRIKSEN
PARTNER, ADVOKAT (H), LL.M.

SPECIALER

Konfliktløsning, herunder national og international voldgift
Fast Ejendom

OM KARSTEN THOMAS HENRIKSEN

Karsten Thomas Henriksen er advokat og partner hos Brinkmann Kronborg Henriksen. Karsten har møderet for Højesteret og leder kontorets team for konfliktløsning og møder i retssager for alle danske domstole samt nationale og internationale voldgiftsretter. Ud over varetagelse af konfliktløsning rådgiver Karsten om selskabsret, bankret, entrepriseret, insolvensret, fast ejendom, erstatningsret herunder rådgiveransvar, og planret. Karsten fører løbende skattesager i det skatteretlige klagesystem og ved domstolene.

 

Karsten bistår danske og udenlandske handels- og produktionsvirksomheder, entreprenører og byggerådgivere samt ejendomsselskaber. Karsten rådgiver enkeltpersoner om arveretlige forhold og bistår med planlægning af formuehåndtering og rådgiver om erhvervsdrivende og velgørende fonde.

 

Karsten udpeges jævnligt som kurator for konkursboer og håndterer insolvensretlige spørgsmål.

ERFARING

Karsten er en rutineret procedør og er optaget som medlem af Foreningen Højesteretsskranken og er medlem af Foreningen af Procedureadvokater. Karsten er formand for bestyrelsen i Nordic Patent Service A/S og medlem af bestyrelsen for Monotil A/S.

Karsten har i 14 år været ekstern lektor og manuduktør i procesret ved Københavns Universitet.

UDDANNELSER

University of Edinburgh, 2002, Master of Laws (LL.M.)
Beskikket advokat 2001
Københavns Universitet, Cand.jur.
Universität des Saarlandes, 1997, studier i tysk ret

 

RANKINGS

 

 

 

 


SPROG

Skandinavisk og Engelsk

 

 

bottom of page